banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Nilüfer’de Rüştü Şahin dönemi

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezona yeni başantrenör Yardımcı Doçent Doktor Rüştü Şahin ile başlıyor. Nilüfer Belediyespor ile anlaşan Rüştü Şahin, MTA, İstanbul Bankası ve Hortaş Yenişehir Kulübü’nde profesyonel olarak hentbol oynadı. Rüştü Şahin, 12 kez de Türkiye Hentbol A Milli Takımı’nda ay yıldızlı formayı giydi.

Spor alanında akademik kariyer de yapan Rüştü Şahin, Kavaklıdere, MTA, Hortaş Yenişehir, Konya YSE, TMO, Diyarbakır Polisgücü, Milli Piyango, TED Koleji, Beşparmak Hentbol, Gençlerbirliği, Genç Uşakspor Kulüplerinde ve Türkiye A Milli Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev aldı. Halen İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak da çalışan Şahin, Nilüfer Belediyespor gibi Türk hentboluna hizmet eden bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Rüştü Şahin, “Hentbol Erkekler Süper Ligi 2018-2019 sezonunda Bursalılar’a mücadele gücü yüksek bir takım izleteceğiz” dedi. Şahin, centilmence bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21