Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

NİLÜFER’DE SEÇİM HEYECANI

Geçtiğimiz yıl yayınlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile taşeron şirketlerden, belediye şirketi olan Nilbel A.Ş.’ye geçişi yapılan Nilüfer Belediyesi çalışanları, işyeri temsilcisi seçimi için sandık başındaydı. DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası’na üye 1385 üye, bağlı oldukları sendika ile üyeler, sendika ile işveren ve üye ile işveren arasında köprü görevini üstlenecek işyeri temsilcilerini gerçekleştirilen seçimle belirledi.
Katılımın oldukça yüksek olduğu seçimlerde, Genel-İş Sendikası tarafından Halk Evi Hizmet Binası ve Alaaddinbey Hizmet Binası’nda toplam 5 sandıkta oy kullanıldı. Şube Başkanı Selahattin Atak’ın da takip ettiği ve iki gün süren oy verme işleminde, sandıkları ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de adaylara başarılar diledi.

Personelin işyeri temsilci seçimleri sonuçlarına göre 15 kişilik liste şu isimlerden oluştu:
Orhan Çelik
Onur İskeçeli
Bekir Alsbey Özdemir
Onural Keskin
Karaca Özgür Aydın
Veli Şengüzel
Hayrettin Erdoğan
Metin Tamir
Taylan Özbay
Harun Uslu
Kemal Bayrakçı
Muzaffer Özcan
Rasim Canoğlu
Enver Uçar
Ahmet Şen

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.