Öne Çıkanlar Engelsiz Yürüyüş KORONAVİRÜS kriz Yazdı
banner13

Nurus %25 İndirimle Enflasyonla Mücadele Programına Destek Verdi

Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye’nin 90 yıllık sanayi şirketi Nurus olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, Hazine ve Maliye Bakanlığımızın öncülüğü ve tüm bakanlıklarımızın koordinasyonuyla başlatılan ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek veriyoruz.

Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan, ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasının öncü aktörleri arasında yer alan, bugün Anadolu’nun ve dünyanın dört bir yanında üretim yaparak Türk tasarımlarını uluslararası pazarlarda gururla temsil eden bir sanayi şirketiyiz.

Ekonomimizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi, kamu ve özel sektörümüzün güçlü koordinasyonuyla sağlanan milli dayanışmayla, ülkemize ve insanımıza duyduğumuz bağlılık ve inançla; bir olarak, beraber olarak atlatacağımızdan asla şüphe duymuyoruz.

Enflasyonla etkin mücadeleye, fiyat istikrarının sağlanmasına, ekonomide güven ortamının tesis edilmesine, yerli ve yabancı yatırımcılara Türkiye’nin güçlü ve istikrarlı bir liman olduğu garantisinin verilmesine ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlayacağına yürekten inandığımız bu seferberliğe biz de omuz veriyoruz.

Bu anlamda ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katılım göstererek tüm perakende ürünlerimizde yıl sonuna kadar %25 oranında indirim yapıyoruz. Türkiye kazanacak, hep birlikte kazanacağız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.