banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Öğretmenler Osmangazi’de Müzik Ziyafeti Yaşadı

Ülkenin yarınları olan çocukların yetişmesinde büyük rolü olan öğretmenleri unutmayan Osmangazi Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında konser düzenledi.

Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun sahne aldığı konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirilerek, öğretmenlere müzik ziyafeti sunuldu. Gökdere Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere öğretmenlerin yanı sıra vatandaşların da ilgisi büyük oldu. Şef Erdem Usanmaz yönetiminde yaklaşık 2 saat süren konser süresince eğlenceli dakikalar yaşayan öğretmenler, yılın stres ve yorgunluğunu bir nebze de olsa üzerinden attı. Salonu dolduran öğretmen ve davetlilere unutulmaz bir akşam yaşatan Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, konser sonunda ayakta alkışlandı. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak da yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Öğretmenliğin sorumluluğun, fedakarlığın, aynı zamanda kutsallığın adı olduğunu düşünüyorum. Bizlere böylesine güzel bir gece yaşattığı için Şef Erdem Usanmaz ve ekibini kutluyor, bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Albayrak, konser sonrası emekli öğretmen Süleyman Vurgun ve Şef Erdem Usanmaz’a çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21