Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

OKAK HAYVANLARINA ŞEFKAT

Yıldırım Belediyesi, Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Tedavi Merkezi’nde gerçekleştirdiği hizmetlerin yanında sokak hayvanlarına destek olmayı da ihmal etmiyor.

 

Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının su ve beslenme ihtiyacını gidermek amacıyla muhtelif yerlerdeki kedi köpek evleri ile beslenme ve su odaklarına mama, yem ve su gibi temel besin maddeleri bırakarak can dostlarına destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, kedi, köpek gibi sokak hayvanların yoğunlukta olduğu park, bahçe gibi yaşam alanlarında yem, mama ve su dağıtımı çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde periyodik olarak yapılan mama ve su dağıtımları sıklaştırılırken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da ihtiyacı olan sokak hayvanlarına belediye veterinerleri müdahalede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21