Öne Çıkanlar İNCELEME Top ak Yankı gökmen
banner13

'Öngörülemeyen Kırılma' adlı serginin açılışı Bursa'da yapılacak

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Safiye Başar'ın 'Öngörülemeyen Kırılma' adlı seramik sergisi, Bursa'da sanatseverlerin ziyaretine açılacak.  

Safiye Başar, bu sergisinde, tekinsizliğin kaynağı olan rastlantıyı çalışmalarının merkezine taşıdı. Başar'ın, uzak doğuya özgü pişirim tekniklerini kullandığı yapıtlarında, ani ısı ve atmosfer değişimine bağlı olarak oluşan çatlaklarkırılmalar, rastlantısal leke ve renklerplastik bir unsur olarak belirdi. Kaos,sanatçının çalışmalarında sanatsal bir dile evrildi.  Açılışı 9 Kasım saat 18.00'de gerçekleşecek sergi, 9-22 Kasım 2020 tarihleri arasında Akeramos Sanat Galerisi'nde sergilenmeye devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
BursaSergiKocaeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.