Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

ONKOLOJİ HASTANESİNİN ACİL SERVİSİ YENİLENDİ

Zemin döşemelerinden mobilyalarına kadar yenilenen acil servisin açılışı için düzenlenen etkinliğe Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Hayırsever Abuzer Gönder, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Halil Karahan ve hastane çalışanları katıldı.

Açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, “Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi yıllardır kanser alanında Bursa’nın ve bölgenin yükünü çekiyor. Bu güzide hastanemizde zaman içerisinde acil servisin yenilenmesi yönünde bir ihtiyaç doğdu. Bu eksikliği gidermiş oldukları için hayırseverimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırsever Abuzer Gönder ise “ Bir vatandaş olarak istedim ki burada ki doktorlar, hemşireler ve diğer görevliler daha ferah ortamlarda çalışsın. Hastalarımız yenilenmiş alanlarda tedavi edilsin. Biliyoruz ki sağlık olmazsa olmazımızdır. Hastanemiz için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EBRU ÇOLAK 1 yıl önce

Çok ilginç bu bağışlar vergi ödememek için mi yoksa kara para aklamanın bir yolu mu?

banner22

banner21