Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

Online Dil Kursuna Yoğun İlgi

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Bir Dil Bir Hayat’ projesi kapsamında online olarak gerçekleştirdiği İngilizce kursuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Eğitimin ilk haftasını verimli bir şekilde öğrenciler, kendilerine böylesine bir fırsat sunduğu için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Başkan Dündar ise 1 yıl sürecek kursa her yaştan vatandaşın katıldığını belirterek, “Bizler, kurs sayesinde pandemi döneminde dil eğitiminden uzak kalan ve mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımıza kendilerini geliştirme imkanı sunuyoruz. Burada öğrencilerimiz, klasik eğitim sisteminden farklı olarak yabancı öğretmenlerle birebir konuşuyor. Şu an 8 grubumuz, 4 hafta süren A1 seviyesindeki eğitimlerden faydalanıyor. Hala yoğun talepler alıyoruz. İnşallah, en yakın zamanda İngilizce bilmeyen Osmangazili kalmayacak” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.