banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ÖRDERKLİ'DE TAKI VE İĞNE OYASI SERGİSİ

Sanatseverlerin en çok tercih ettiği merkezlerin başında gelen Ördekli Kültür Merkezi, her gün konferans, panel, çeşitli toplantılar gibi etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İlknur Nezir Mehmet ve Selda İbram’ın toplam 100 eserinin yer aldığı takı ile iğne oyası sergisi, ziyaretçilerin büyük beğenisini topluyor. İlk kişisel sergilerini açan Mehmet ve İbram, beş yıldır aktif olarak yaptıkları eserleri görücüye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ördekli Kültür Merkezi’nin böylesine değerli sergilere ev sahipliği yapmasından dolayı oldukça mutluyum. Toplumun her kesiminin sanatla uğraşması gerekiyor. Bizler, sanatla yetişen nesillere ön ayak olabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İlknur Nezir Mehmet ve Selda İbram ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, tespih hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21