Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

ORHANGAZİ BELEDİYESİ SEL YAŞANAN SÖLÖZ MAHALLESİNDE

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Yeni Sölöz mahallesinde derenin taşması sonrası oluşan sel haberini alır almaz bölgeye giderek incelemelerde bulundu. 

Ekipler Yeni Sölöz’de

Yağış sonrası meydana gelen sel haberinin ardından Orhangazi Belediyesi ekipleri Yeni Sölöz mahallesine giderek hemen çalışmalara başladı. Mahalle muhtarı Halil Bayram ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Bekir Aydın, vatandaşların zarar gören ev ve işyerlerini inceledi. Başkan Aydın “Son yılların en yoğun yağmur yağışlarından birini yaşadıklarını ve Yeni Sölöz mahallemizdeki derenin taşması sonrası sölöz mahallemizin içerisine dogru sel oluşmuştur. Ekiplerimiz ile birlikte hemen Yeni Sölöz mahallesine giderek çalışmalarımızı an itibari ile hemen başlattık ve en kısa zamanda da gereken tüm çalışmalarını yapacağız. Öncelikle Mahallemize ve İlçemize geçmiş olsun diyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.