Öne Çıkanlar konse maruf bursa Normal Hastalık
banner13

Orhangazi Belediyesinden “Kadın Estetiği” konferansı

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’nün Yalova Uzmanlar Hastanesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu “Kadın Estetiği’ konferansı Dermatoloji ve KozmetolojiUzmanı Dr. Kadriye Akar’ın sunumuyla Hanımlar Lokalinde gerçekleşti. Katılımcılara  dolgu, botoks ve leke tedavisinin nasıl yapıldığı ve kimlere yapılabileceği konusunda bilgiler verildi. 

Botoksun yüzde beliren kırışıklıkları ve ince çizgileri yok etmenin en güvenilir ve en kolay yöntemlerinden biri olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Kadriye Akar; çoğu estetik operasyonun aksine botoks uygulaması esnasında herhangi bir kesme işlemi gerçekleşmediğini, kişinin uygulama sırasında herhangi bir acı ya da ağrı hissetmediğini, aynı gün işlerine kaldığı yerden devam edebileceğini belirtti. 

Botoks,  dolgu ve leke operasyonlarının sadece estetik  amaçlıolmadığını bunun dışında tıbbi amaçlarla da kullanılabileceğini  vurgulayan Dermatoloji ve KozmetolojiUzmanı Dr. Kadriye Akar özellikle aşırı terleme, migren ağrıları, diş gıcırdatma ya da servikal distoni gibi kas rahatsızlıklarının tedavisinde botoks tedavisinin tercih edilebileceğini  söyledi.

Gebelik dönemi, bazı ilaçlar, solaryum, bazı hormonalhastalıklar ve genetik faktörlere de bağlı olarak cilt lekelenmeleri görüldüğünü söyleyen  Akar; Güneşin lekeye neden olan en önemli faktör olduğunu belirterek leke tedavi yöntemlerinde güneşten korunmak  gerektiğini bu nedenle de leke tedavilerinin mutlaka kış aylarında yapılması gerektiğini anlattı.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.