Öne Çıkanlar konse maruf bursa Normal Hastalık
banner13

Orhangazi Belediyesinden “Kadın Sağlığı” Konferansı

Öğrencileri kapıda karşılayan Belediye Başkanı Bekir Aydın her birisi ile ayrı ayrı ilgilendi.

Başkan Aydın” ilkokul öğretmenlerini bir binanın temeline benzeterek ne kadar sağlam olursa o kadar geleceğe sağlam adımlarla ilerler. İnanın sevgili öğrenciler ben hala sınıf öğretmenimi gördüğümde heyecanlanır ve yanına giderek elini öperim, sohbet ederim diye sözlerine ekledi.

Bizlerinde bu sıralardan geçtiğini asla unutmayınız ve buna göre hedeflerini hep yüksek tutun çünkü günü ve zamanı geldiğinde ne söylediğimi daha iyi anlayacaksınız. Hedefleriniz her zaman yüksek olmalı kim bilir bir gün bu koltukta aranızdan birisi oturacaktır. Geleceğimizin umudu olan öğrencilerimiz bizlere umut veriyor, ışık veriyor, heyecan veriyor. Burası sizlerin de bir eviniz olarak kabul edin ve herhangi bir sıkıntınız, ihtiyacınız doğrultusunda her zaman kapımız açıktır. Alitekin İlkokul 3.sınıf öğrencileri Başkan Aydın’ı makamında ziyaret ederek sorular sordu.

Alitekin İlkokulu öğrencilerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Aydına günün sonunda 3-B sınıfı olarak bir hediye taktim ettiler. Belediye Başkanı Aydın Böylesine güzel bir ziyaret ve sohbet için öncelikle 3-B Sınıf öğretmenimiz Asiye Ergün’e ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.