Öne Çıkanlar Levent beklenti Metalworking İBB Hamilelik
banner13

Orhangazi'de ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın "İlçe genelindeki ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra Çakırlı Mahallesi piknik alanı ve çevresinde Çınar ve Ihlamur ağaçlarını dikerek ilerleyen yıllarda piknik yapan vatandaşlarımıza serin ve refah bir ortamda piknik yapma imkânlarını sağlamaktır. Bizlerin tek amacı yeşil Bursa'mızın adını her daim yeşil olarak bırakarak İlçemizde de bu geleneği sürdürmektir istiyoruz.

Başkan Aydın Çakırlı Mahallesi piknik alanında özellikle yaz mevsiminde her gün yüzlerce insanımız burada piknik yapıyorlar. Bu ağaçlar büyümeye başladığında piknik alanımız daha yeşil bir hal alacaktır. Bizler Belediye olarak ağacı doğayı seviyoruz ve her alanda vatandaşlarımıza da bunu aşılıyoruz. Çakırlı mahallesi göl kenarında bulunan piknik alanında gelecek nesiller için yeşil alan bırakmak adına çalışmalarımızı tamamladık. Ağaçlarımız büyüdükçe bol oksijenli, sağlık bir yaşam alanı haline gelecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.