Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Orhangazi'de denetimler üst seviyeye çıkartıldı

Gönderilen genelge Covid-19 salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme amacıyla Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bugün tam kadro sahaya inerek Tüm Türkiye’de olduğu gibi Orhangazi’de vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanları denetleyerek temizlik, maske ve mesafe kurallarını hatırlatarak sağlığımız için uymalarını gerektiğini söyledi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “İçişleri Bakanlığımız tarafından bugün tüm Ülke genelinde başlatılan “Kontrollü Sosyal Hayat” başlığı altında denetimlerin en üst seviyede tutulacağını belirterek bizlerde üzerimize düşen görevin en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bugün Perşembe pazarı diye tabir ettiğimiz Orkent bölgemizdeki Pazar yerinde vatandaşlarımızın rahatlıkla alışveriş yapabilmeleri için zabıta ekiplerimizi buraya yoğunlaştırdık.

Kontrollü Sosyal Hayat sürecinde vatandaşlarımıza özellikle Temizlik, Maske ve Sosyal mesafe kurallarını hatırlatarak Pazar alışverişi sırasında bunlara dikkat etmeleri gerektiğini hatırlattık. Genelgemiz çok açık ve nettir Ülkemizde artan salgın ilçemizde de etkisini göstermektedir. Bu konuda gerekli uyarları vatandaşlarımıza her gün yapıyoruz. Bu kuralların hepsi bizlerin sağlığı içindir. İlçe genelinde salgına dur demenin tek bir yolu vardır oda kurallara uymaktır. Özellikle Bu üç altın kuralına “ Temizlik, Maske ve Mesafe” uyarak hayatımıza devam edelim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.