banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Orhangazi'de dezenfekte çalışmaları hız kesmiyor

Ülkemizde vaka sayılarının artış göstermesi ile birlikte ilçe genelinde de vaka sayılarının ciddi oranda artış gösterdiği görülmektedir. Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından öncelik olarak Pozitif vaka görülen Apartmanlar başta olmak üzere ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe genelinde Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanları düzenli bir şekilde dezenfekte ettiklerini ifade eden Veteriner İşleri Müdürü Alptekin Özkan, Mesai saati kavramı gözetmeksizin İlçe genelinde yoğun bir şekilde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Covid19 gerçeği artık Ülkemizde ciddi oranda artmasının ardından ilçe genelinde de ciddi bir artış gösterdiğinin farkındayız. Özellikle Pozitif vaka olan apartmanlarımıza dezenfekte çalışmalarımız aralıksız olarak devam ederken Vatandaşlarımızın da yoğun olarak kullandıkları alanları her gün düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Bursa’ya gelerek Türkiye genelindeki durumu ortaya koymuştur. Bursa’da ve İlçemizde ciddi artış gösteren Covid19’a karşı tüm önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın bu süreçte özellikle dikkat etmesi gereken hususların en başında gelen Maske, Mesafe ve Temizlik kullarına riayet etmesi gerekmektedir. Belediye olarak bu süreçte bizler önlemlerimizi en üst seviyeye çıkartarak çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Başta Veteriner İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere bu süreçte saha ’da olan tüm personelimize mesai saati kavramı gözetmeksizin çalışmalarını yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızda Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyarak bu süreci en iyi şekilde geçirirsek, inanıyorum ki kısa bir zaman içerisinde İlçe genelimizde vaka sayılarının ciddi oranda düşüş sağlanacağını göreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21