Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Orhangazi'de okullar dezenfekte ediliyor

Korona virüsün etkilerinden korunmak ve bulaşı riskini ortadan kaldırmak amacı ile Orhangazi  Belediyesi'nin ekipleri ilçe genelinde  yüz yüze eğitim öğretimin başladığı tüm okullarda yapılması planlanan dezenfekte uygulamaları bugün dezenfekte edilen Ali Tekin İlkokulu ve Orhangazi Ortaokulu ile başlatıldı. Belediye ekiplerine bağlı görevliler tarafından sınıflar, öğretmenler odası, koridorlar ve kütüphane başta olmak üzere tüm okulda ortak kullanım alanlarına dezenfekte işlemi uygulandı. Öğrenci, öğretmen ve okul çalışanlarını virüsün etkilerinden korumak için alınan önlemler kapsamında; Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün  ikici kez başlatılan dezenfekte işlemi tüm okullarda yeniden yapılacak.

Belediye Başkanı Bekir Aydın” Belediye  olarak tüm okullarımızda dezenfekte çalışmalarını başlattık. yüz yüze eğitim öğretimin başlamadan önce tüm okullarımızda dezenfekte çalışmaları yapıldı, bu hafta yüz yüze eğitim öğretimin başlaması dolayısı ile öğrenci, öğretmen ve çalışanların ortak kullanım alanlarında yeniden dezenfekte işlemlerine başladık. Velilerimiz  bu anlamda rahat olsun. Bütün öğrencilerimizin hijyenik, temiz ve sağlıklı bir ortamda ders işlemeleri konusunda gerekli önlemler alınmıştır alınmaya da devam edilmektedir. " dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.