Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

ORHANGAZİ'DE TURİZM ATAĞI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın 31 Mart seçimleri öncesinde açıklamış olduğu projeler enine boyuna masaya yatırılarak önümüzdeki beş yıllık dönemde yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İznik Gölü başta olmak üzere, mesire alanları, tarihi köy evleri ve doğa turizmi için yapılacak projelerin en iyi şekilde planlamasının yapılarak hayata geçirilmesinin ardından Orhangazi’nin turizm merkezi haline gelmesi hedefleniyor.

Orhangazi’nin coğrafi olarak çok iyi bir konumda yer aldığını ifade eden Başkan Bekir Aydın, İstanbul ve Bursa şehirleri Türkiye’nin en büyük şehirleri arasında yer alıyor bizde Orhangazi olarak bu iki şehrin ortasında bulunuyoruz.  İznik Gölü’nde hali hazırda devam eden bir projemiz var. Biz İznik Gölü’nde nitelikli turizmi önemsiyoruz ve seçimden önce açıkladığımız Kamp Alanları, Macera Parkı gibi projelerimizi biran önce hayata geçirip Orhangazi’mizin hak ettiği turizm değerine ulaşmasını hedefliyoruz. Aynı şekilde Gürle Dağı için açıkladığımız projemiz başta olmak üzere yapacağımız çalışmalar neticesinde doğa turizmi olarak da önemli bir merkez haline gelmek istiyoruz. İlçenin yerli ve yabancı turistler tarafından gezilip görülecek bir konuma gelmesi için yeni dönemde Orhangazi Kaymakamlığı, Ticaret Sanayi Odası ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın işbirliğiyle önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Toplantıya Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve yetkilileri Orhangazi Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı ve üyelerinin yanı sıra Sosyal Turizm Komisyon üyesi Selami Ekeman ‘da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.