Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Orhangazi'den temizlik atağı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “İlçemiz genelinde ilk etapta 60 adet ve sonradan 70 adet konteyner ile toplamda 130 adet yeni çöp konteynerimizi Temizlik İşleri Müdürlüğümüzdeki ekiplerimiz tarafından daha önceden tespiti yapılarak tahrip olan konteyner ile değiştirerek yeniledik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe olarak aldığımız 130 adet çöp konteynerimizi İlçemiz genelinde değişim yaparak yeniledik. Pandemi sürecinde özellikle çöp konteynerlerimizi dezenfekte çalışmalarımız, İlçe genelinde yıkama çalışmalarımız bir yandan sürerken şimdide tahrip olan ve eskiyen konteynerlerimizi yeniledik. İlçe genelimizde kirli görüntüyü bir nebze de ortadan kaldırdık.

Yeni cepheler açarak kirli görüntüye son verdik

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından İlçe genelinde en fazla çöp dökülen bölgeleri ’de tespitini yaparak, yeni çöp konteynerleri cepheleri açtık. Böylece ilçe genelindeki kirli görüntüyü azaltmak adına çöp toplama noktalarımızı genişlettik. Kısa bir zaman içerisinde dolan çöp konteynerlerinin yakınlarına yeni çöp konteynerleri cepheleri oluşturarak, çöp toplama işlemlerine kadar geçen süre içerisinde dolmamalarını sağladık. Bu süreçte en büyük dikkat etmemiz gereken şey temizlik dedik ve temizlik adına elimizden gelenin fazlasını yapmanın gayreti içerisine girdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.