Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

ORHANGAZİ İÇİN CANLA BAŞLA

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçemizde 2021 yılı içerisinde üretken, kültürel ve sosyal belediyecilik anlamda çok işler başardık. İlçemizi her geçen gün daha da refah seviyelere ulaştırmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Altyapıdan üst yapısına kadar tüm çalışmalarımız halkımızın yüreğine dokunmaktır. Daha da yaşanabilir bir Orhangazi ve her geçen gün yükselen bir Orhangazi için çalışmalarımızı her anlamda sürdürüyoruz. 2021 Pandeminin gölgesinde kalsa bile bizler yine çalışmalarımızı sürdürdük.

41 bin 500m² parke taşı döşemesi gerçekleştirdik

Fen İşleri Müdürlüğümüz İlçemiz genelinde yapımına devam eden çalışmalarımızı tamamlarken planlanan çalışmalarımıza da başlayarak tamamladık. Bu kapsamda İlçemiz genelinde 41Bin 500m² parke taşı döşemesi işlemini gerçekleştirdik.

Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yaptığımız 1820 ton asfalt yama çalışmalarımız, 162.000m²  sathi ve asfalt çalışmalarımız oldu. Sölöz ve Yeniköy mahallemize birer basketbol sahası ile Keramet mahallemize ’de halı sahamız tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yeniköy mahallemizin ve Ortaköy mahallemizin yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları bizlere nasip oldu. 

Temiz bir Orhangazi için 450 yeni konteyner

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz Pandemi sürecinde en çok çalışan müdürlüğümüz oldu. Bu kapsamda temiz bir Orhangazi için gecemizi gündüzümüze kattık. İlçemiz genelinde 450 adet yeni konteyner alarak daha önceden tespitini yaptığımız tahrip olan ve kullanım ömrünü yitirme noktasına gelen çöp konteynerlerini yeniledik. Her caddemizi düzenli olarak yıkadık ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddelerimiz de sokaklarımızda ise kapsamlı bir şekilde köpükle yıkadık. Çöp konteynerimizi düzenli olarak ta dezenfekteli bir şekilde yıkadık. Çocuklarımızı da unutmadık, 2021 yılı içerisinde 8 adet çocuk park alanı 3 adet jimnastik alanları inşaatına başladık çocuk parklarımızın birçoğunu tamamladık ve kalanı en kısa zamanda tamamlamağız.

Geride bıraktığımız 2021 yılı içerisinde ilçemizde ve ülkemizde yaşanan pandeminin etkisinin sürmesine rağmen ilçemizi daha iyi noktalara getirmek ve sosyal yaşama, toplu konuttan, ulaşıma, çevreden sağlığa, spordan sosyal belediyeciliğe kadar birçok alanda önemli hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Tüm müdürlüklerimizin çalışmaları sürüyor. Gerek kültürel gerek sosyal etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizler gayretle azimle çalışarak bu yılında kazananı yine Orhangazili vatandaşlarım olacaktır Orhangazi Olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.