Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

ORHANGAZİ STARTI’NI BAŞKAN AYDIN YAPTI

İznik - Orhangazi Ultra Maraton yarışlarının Orhangazi'den başlayıp İznik'te tamamlanacak olan 90 kilometrelik etabının startı da verildi. 140 kilometrelik uzun etabın startının İznik'ten verildiği yarışların Orhangazi etabında yerliler ve yabancılar olmak üzere toplam 100 sporcu katıldı. Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi İznik Gölü sahilinde başlayan yarışlarda tabancayı patlatarak yarışların startını verdi. Göl yolu üzerinden başlayıp, İznik gölü sahilinden, Gölyaka'ya oradan da yol güzergahı ve özel etapla İznik'e uzanacak. 

 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın start öncesi yaptığı konuşmada, “İznik – Orhangazi Ultra Maraton’una katılacak sporcular, güzel ilçemizin doğa harikası İznik Gölü kıyı şeridi boyuna yarışma imkanı bulacaklar. Ayı zamanda Orhangazi’mizin turizm açısından tanıtımına da değerli katkıları olacağını düşündüğüm İznik – Orhangazi Ultra Maraton’una katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Katılan yerli ve yabancı konuklarımızı ilçemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.