Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Orkid’in Desteklediği Filenin Sultanları Dünya Şampiyonası’nda 2. Turda!

Türkiye Voleybol Milli Takımları Resmi Sponsoru Orkid’in desteklediği Filenin Sultanları, Japonya’da başlayan 2018 Dünya Voleybol Şampiyonası kapsamında, 4 Ekim Perşembe günü Türkiye saatiyle 10.10’da başlayan mücadelede rakibini 25-12, 25-14, 23-25, 25-7 setleriyle mağlup ederek, FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası’ndaki beşinci maçında üçüncü galibiyetini aldı. Bu galibiyetle puanını 9’a çıkaran Filenin Sultanları, grubunu 3. sırada bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.

Orkid olarak Filenin Sultanları’nın her zaman yanındayız ve kuralları baştan yazan bu tarihi başarıları için onları tebrik ediyoruz.

Orkid Hakkında

Orkid, Türkiye’de tüketiciye sunulan ilk hijyenik ped markası olarak, bu sektörün doğmasını ve markalaşmasını sağlamıştır. Ayrıca, 40 yıldır sektörde “liderlik” yapan marka olmuş; teknoloji, kalite ve iletişim alanında yenilikçi ve tüketici ihtiyacı odaklı yaklaşımıyla sektör normlarını belirlemiş ve düzenlediği sosyal sorumluluk kampanyalarıyla da sektörün büyümesinde rol oynamıştır. Sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bir marka olarak, hayatın her noktasında gençlere ulaşmaya, onların sağlık ve eğitimi için projeler geliştirmeye büyük önem vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.