Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Osmangazi'de 487 bin 980 noktada temizlik

Koronavirüs salgınının son günlerde en çok artış gösterdiği illerden olan Bursa'da vatandaşların sağlığını korumak için Osmangazi Belediyesi her alanda aldığı tedbirlerle büyük mücadele sergiliyor. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar doğrultusunda meydanlar, cadde ve sokakların yanı sıra kamu kurumu, cami, sağlık merkezi, park, otobüs durakları gibi topluma açık alanları düzenli bir şekilde dezenfekte ediyor. Çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri de basınçlı suyla yıkandıktan sonra dezenfektanlarla ilaçlanıyor. Osmangazi Belediyesi'nin toplum sağlığı için gerçekleştirdiği çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, gece gündüz demeden fedakarca çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüse karşı seferberlik ilan ettiklerini ve mücadele için özel ekipler kurduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temizlik ve dezenfekte çalışmalarının mücadelenin temelini oluşturduğuna dikkat çekti. Osmangazi genelinde bugüne kadar 487 bin 980 noktada temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdiklerini bildiren Başkan Dündar, "Bu hastalığın son bulmasında hijyen önemli bir rol üstleniyor. Ekiplerimiz, bu kapsamda ilçemizin dört bir yanını dezenfekte ediyor. Virüs son bulana kadar gayretimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız lütfen kurallara uysun. Bizler, vatandaşlarımıza hijyenik bir ortam sunmak için çalışıyoruz. Bu salgını yenmek için hep birlikte mücadele edelim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaOSMANGAZİTemizlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21