Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

OSMANGAZİ'DE İYİ PARTİ ÖNERİLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Osmangazi İlçe Başkanlığı ve Meclis Grubumuz ile birlikte hazırladığımız, Osmangazi Belediye Meclisinde Tarım Komisyonu kurulması önergemiz Başkanlık makamının kabulü ile direkt görüşüldü ve Osmangazi'li çiftçilerimizin sorunlarına derman olacak çalışmaların ilk adımı atıldı. Önergemizin kabulünü ve Osmangazi'li çiftçimize destek olunmasını sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a da ayrıca çiftçimiz adına teşekkür ederiz. İYİ Parti Grubu adına Komisyona seçilen meclis üyemiz Sedat Hiçdurmaz'a da yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar dileriz. 

Ayrıca Çelikpalas Hotel arazisinde Bursa erkleri by-pass edilerek Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan imar düzenlemesine karşı mücadele için komisyon kurulması, 21. yüzyılda insanlık dışı uygulamalarla katledilen Doğu Türkistan'daki kardeşlerimize destek olmak için başkent Urumçi ile kardeş şehir olunması önergemiz ve Maksem Mahallesinde Otopark yapılması önergelerimiz ektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.