banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Osmangazi'den eğitime tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı '500 bin öğrenciye ücretsiz tablet' müjdesi üzerine harekete geçen Osmangazi Belediyesi, geçtiğimiz günlerde tablet dağıtımını gerçekleştirerek öğrencilerin yüzünü güldürmeyi başardı. Uzaktan eğitim süresince öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için ellerinden geleni yapacaklarını duyuran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son olarak Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan ve Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile eğitime destek işbirliği protokolü imzaladı.

 "Daha Çok Öğrenciye Ulaşacağız"

Muradiye Turizm Otelcilik Uygulama Okulu'nda gerçekleştirdikleri tablet dağıtımında konuşan Başkan Dündar, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik ve sosyal yaşantımızı şekillendiriyoruz. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın uzaktan eğitim çalışmasına destek veriyoruz. Osmangazi Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle imkanı olmayan 8 ile 12'nci sınıf öğrencilerine tablet dağıtıyoruz. İnşallah, imzaladığımız protokolle daha çok öğrenciye ulaşacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 

"Osmangazi Belediyesi Desteğini Esirgemedi"

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan ise eğitimin her zaman öncelikli konu olduğunun altını çizerek, "Koronavirüs hayatımızdaki birçok şeyi değiştirdi. Bu durumdan eğitim hayatı da oldukça etkilendi. Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz Mart ayından itibaren uzaktan eğitim modelini uygulamaya başladı. Bizler de, bilgisayar ve tableti olmayan öğrencilerimizin açığını kapatmak için bir tespit yaptık. Osmangazi Belediyesi bu konuda desteğini bir an olsun esirgemeyerek, ihtiyaç sahibi 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerine tablet dağıttı. Protokolümüz hayırlı olsun. Değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursaOSMANGAZİEğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21