banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

OSMANGAZİ KENT KONSEYİ’NDE EROL BODUR DÖNEMİ

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Osmangazi Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’na, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Kent Konseyi Başkanı Orhan ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. Önceki dönem Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer, kendi döneminde yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Eşer, yaptıkları çalışmalarda kendilerine verdiği destekten dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. Daha sonra söz alan Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan da, Kent Konseyi’nin toplumun her kesimine hitap ederek, şehrin gelişimine katkı sağladığına dikkat çekti.

DÜNDAR: “ÇALIŞMALARIMIZ YURT DIŞINDAN SES GETİRİYOR”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da yaptığı konuşmada Ömer Eşer ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni seçilen yönetime de görevlerinde başarılar diledi. Yerel yönetimlerin, vatandaşla her zaman iç içe olduğunu ifade eden Dündar, “Belediyeler, vatandaşlarımızın derdini, sıkıntısını kamu adına ilk olarak dinleyen kurumlardır. Vatandaş en rahat şekilde belediyeye ulaşır. Belediye olarak her alanda birçok
hizmetimiz var. Tüm dertlerle dertleniyor, sevinç ve üzüntüleri paylaşıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın vergilerini israf etmeden en etkin ve en verimli şekilde kullanarak, gücümüzün üstünde işler yapıyoruz. Bunu tüm Bursa ve Türkiye hissediyor. Yaptığımız işler yurt dışından ses getiriyor” dedi.

“BEN YAPTIM DEĞİL, BİZ YAPTIK DÜŞÜNCESİYLE HAREKET EDİYORUZ”

Kent Konseyi’nde sivil toplum örgütleri vasıtasıyla toplumun her kesiminin temsil edildiğinin altını çizen Dündar, “Kamu kuruluşlarından, özel sektöre kadar her kesimden insan burada düşüncelerini paylaşabiliyor. Buradaki yöneticiler toplumda belli bir tabanın temsilcileri olarak çalışıyor. Burada bir kişinin konuşması binlerce kişinin ortak fikri oluyor. İşte bu, yönetime katılmanın en güzel yoludur. ‘Ben yaptım’ değil, ‘biz yaptık’ düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bunu Osmangazi başardı, başarmaya da devam ediyor. Kent Konseyi’nin yapacağı çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz. Ömer Eşer başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev yapacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bundan sonra da inşallah hep beraber Osmangazi ve Bursa’ya hizmet edeceğiz” diye konuştu.

BODUR: “MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda Osmangazi Kent Konseyi Başkanlığı’na Erol Bodur seçildi. Bodur, yaptığı konuşmada Osmangazi’nin Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye’nin 56 ilinden daha büyük olan Osmangazi; tarihi ve kültürel zenginlikleri, müzeleri, dağı ve kaplıcalarıyla bir turizm kenti, eşsiz tabiatı ve verimli ovasıyla bir tarım kenti ve aynı zamanda endüstriyel tesisleri ve sanayisiyle de bir sanayi ve ticaret kentidir. Kent Konseyi olarak, Osmangazi Belediyemiz öncülüğünde daha çok yeşil alan, daha çok spor alanı, daha çok insan odaklı ve engelli dostu projeler, daha çok gençliğe hizmet, daha fazla kültür ve turizm için milletimizin hizmetinde olacağız” dedi. Erol Bodur, önceki dönemde görev yapan Ömer Eşer ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na ve kendilerini göreve getiren genel kurul üyelerine teşekkür etti.

Erol Bodur Kimdir?

1992 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni, 1994’te İslam Tarihi, Medeniyeti ve Sanatları Anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Eğitim, çevre, kültür, sanat ve turizm merkezli sivil toplum örgütlerinde görevler aldı. MÜSİAD Bursa Şubesi ve TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu’nda yönetim kurulu üyelikleri halen devam etmektedir. Dünyanın veülkemizin birçok şehrine gerçekleştirdiği seyahatlerle ilgili makaleleri ve sunumları ilgiyle
takip edilmektedir. Kültür ve Turizm Bakanlığı profesyonel turist rehberi lisansı sahibi Bodur, evli ve dört çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21