Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

OSMANGAZİLİ ATICIDAN ALTIN MADALYA

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Milli Takım Seçme Yarışması sona erdi. Samsun’un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen müsabakaya, Türkiye’de faaliyet gösteren kulüplerden toplam 387 sporcu katılım sağladı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan seçmelere, Osmangazi Belediyespor’un başarılı sporcusu damga vurdu. Yıldız bayanlar havalı tüfek kategorisinde ter döken Osmangazili Beyza Duman, 402.1 puanla altın madalyanın sahibi oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar poligonda fırtına gibi esen sporcu ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Osmangazi Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı Başantrenörü Armağan Anbarcılar, ‘‘Beyza ile yoğun geçen antrenman programlarımızı gerçekleştirerek, başarılarımızı perçinliyoruz. Bizlere altın madalya sevincini yaşatan sporcumuzu yürekten kutluyorum’’ dedi.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.