banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Osmangazili Judocular Tatamide Zirveye Çıkacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle pek çok ülkede aralarında spor müsabakalarının da bulunduğu toplu etkinlikler ertelendi. Osmangazi Belediyespor’un başarılı sporcularından Melisa Çakmaklı ile Damla Çalışkan, pandemi dönemine rağmen tedbirli bir şekilde kondisyon, güç, kuvvet ve dayanıklılık üzerine antrenmanlar gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı Başantrenörü Muammer Çalışkan, “Sporcularımız, Eylül ayında 56 ülkenin katılımıyla Konya’da düzenlenecek İslami Dayanışma Oyunları’da mücadele edecek. Olimpiyat şampiyonumuz Melisa 48 kilogramda, Avrupa şampiyonumuz Damla ise 52 kilogramda rakipleri karşısına çıkacak. Bu turnuva, bizler için büyük önem taşıyor. Daha önce onlarca başarıya imza atan sporcularımız, müsabakaya erkek sporcularımız ile hazırlanıyor. Oldukça iddialıyız. Umarım güzel sonuçlar elde ederiz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise genç sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21