Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Öz Taşıma İş Sendikası’ndan üyesine ödül

Geçtiğimiz günlerde Kızılay-Batıkent seferini gerçekleştiren Aydın, sürücüsü olduğu metronunalt kısmından gelen dumanları fark etmesi üzerine, soğukkanlı bir şekilde yolcuları tahliye etti ve metroyu güvenli bir bölgeye çekerek vagonun altında çıkan yangını söndürdü. Bu davranışından dolayı da üyesi olduğu Öz Taşıma-İş Sendikası,metro sürücüsü Hüseyin Aydın’a ödül verdi.

Kızılay Metrosu işletme şefliğinde gerçekleştirilen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay; “Ankara’mıza hizmet veren, can taşıyan, canımızı taşıyan sendikamızın üyelerinden Hüseyin Aydın kardeşimiz, dikkati ve soğukkanlı davranışlarıyla bir felaketi önledi. Metronun altında aniden çıkan yangını fark eden üyemiz, vatandaşlarımızı herhangi bir paniğe yol açmadan tahliye etmiş ve gereken yerlere bilgi vererek, yangına ilk müdahaleyi gerçekleştirmiştir. Bundan önce de EGO’da şoför olarak görev yapan bir üyemiz otobüste fenalaşan bir yolcumuzu hastaneye yetiştirmiş ve hayatını kurtarmıştı. Biz de bu davranışını ödüllendirmiştik, bugün de kıymetli üyemiz Hüseyin Aydın’a sendikamız adına, dikkati ve özverili çalışmalarından dolayı altın hediyesinde bulunduk” dedi.

Ödül törenine katılan Metro İşletme Müdürü M. Emre Cansev’de tren sürücüsü Aydın’a teşekkür belgesi verdi.

Düzenlenen törene; Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, sendika iş yeri baş temsilcisi ile temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.