banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN VELİLERİNE MESLEK KURSLARI
  1. halk eğitim merkezleri tarafından özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin eğitim gördüğü okul/kurumlar ile gerekli planlamalar yapılarak, zorunlu öğrenim çağı dışına çıkmış özel eğitim ihtiyacı olan tüm bireyler ile bu bireylerin velilerinin talepleri doğrultusunda kurslar açıldı. Hayat boyu öğrenmeye katılım ve yaygın eğitim hizmetlerine erişimin sağlanmasına yönelik açılan kurslara devam eden özel eğitim ihtiyacı olan tüm bireyler ve bu bireylerin velileri, açılan meslek kurslarında kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak bilgi ve beceriler kazanıyor.

Bu kapsamda, Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Okulunda özel eğitim alan öğrencilerin velilerine yönelik Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde geleneksel el sanatları ve yağlı boya resim alanlarında kurslar açıldı. Öğrenciler okulda eğitimlerine devam ederken, öğrenci velileri de meslek kurslarında eğitim alıyor. Velilerin talepleri doğrultusunda açılan kurslarla öğrenci velilerinin toplumsal yaşama katılımlarının artırılması, kişisel gelişimlerinin sağlanması hedefleniyor.

Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Okulunda açılan kurs merkezini ziyaret eden Bursa İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu Ayyıldız, kursiyerlerin sınıflarına konuk oldu. Ziyarette Yıldırım İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Murat Ecer ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdürü A. Celal Elmas da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21