banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Özhan'dan Bursa Halkına Dev Hizmet

Bursa’nın ilk yerel marketler zinciri Özhan Market, hayata geçirdiği farklı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Siz Nereye Biz Oraya sloganıyla müşterilerinin her daim yanında yer alacağı vurgusunu yapan marka, müşterilerinin de yaşam kalitesini ileriye taşıyacak çözümler sunuyor. ‘Mutluluk Senin Evinde’ temalı projeyle birçok ürün çeşidinde indirim sunmaya hazırlanıyor.

 46 mağazası ve 1000’in üzerinde çalışanıyla hizmet veren marka, fark yaratacak projeler üretmeyi kendine ilke edinerek yoluna devam ediyor. Önceliği her zaman müşterilerinin memnuniyetine ve onlardan gelen taleplere veren Özhan; kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti geniş ürün gamıyla sunuyor.

Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, ‘Mutluluk Senin Evinde’ projesini hayata geçireceklerini ifade etti. Özhan, proje detayları hakkında şu açıklamaları yaptı:“Bursa halkının mutluluğu ve huzurunu temel alarak, ülkemizin zor zamanlar geçirdiği bu günlerde, milletimizin ekonomik refahına ve huzuruna katkı sağlamak amacıyla, enflasyonla mücadele kapsamında“Mutluluk Senin Evinde” projesini hayata geçiriyoruz. Yılsonuna kadar birçok farklı reyonda ve yüzlerce ürün çeşidinde en az %16 İndirim ile ekonomimize destek olacağız. İlk olarak Manav reyonunda başlayacak olan indirimler yıl içerisinde kategori bazında bir çok ürünü kapsayacak”şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21