Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

ÖZHAN'DAN KADIN ÇALIŞANLARINA PLAKET

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Özhan’da kadınlar günü coşkuyla kutlandı. Tüm mağazalarda ve merkez depoda çalışan kadın personel için kutlama düzenlendi. Mağazalar zinciri yönetimi tarafından tüm kadın personelin kadınlar günü tek tek kutlanarak plaket ve hediyeler takdim edildi.

            Kadın personel için özel olarak hazırlanan ‘Özhan seninle güzel’ temasının bulunduğu plaketler ve hediyeler emeğini, ilgisini ve sevgisini esirgemeden hizmet veren yüzlerce kadın personele duygu dolu anlar yaşattı

471 kadın personel istihdamı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün anlamına vurgu yaparak, ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri için kadınları her alanda desteklediklerini dile getiren Mağazalar Zinciri Kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz, tüm personelimiz bizim için ayrı ayrı önemlidir. Bugün kadınlarımızın günü olması sebebiyle onları onure etmek istedik.  Özhan’da kadın personelin istihdamına önem veriliyor, şirket bünyesinde kadın personel sayısı bugün için 471. Günden güne bu sayı artmaya devam ediyor. Hemcinslerimin başarısından dolayı mutluluk duyuyorum. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21