banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

ÖZKAN'DAN SALGIN SÜRECİNDEKİ ÇALIŞMALARA TEŞEKKÜR

Nilüfer Belediyesi’nin Koronavirüs salgını sürecinde dezenfeksiyon, maske üretimi ve dağıtımı başta olmak üzere birçok alanda yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, Başkan Erdem’e teşekkür etti. 

Halk Evi’nde, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in makamında gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Yıldız, Osman Ayradilli ve Remzi Çınar da yer aldı. 

Nilüfer Belediyesi’nin,  Koronavirüs salgınının etkisini göstermesiyle birlikte çalışanlarıyla seferber olarak birçok alanda halkın sağlığını korumak için çalıştığını belirten Özkan, yapılan bu çalışmalar sayesinde salgının daha fazla yayılmasının önüne geçildiğini de vurguladı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de hem halkın sağlın korumak hem de vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için Mart ayından bu yana yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Bütün çalışanlarımızla birlikte bu sürecin en kritik anlarını atlattık. Bundan sonra tedbiri elden bırakmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ziyaret sırasında Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Başkan Yardımcıları’nın Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21