Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

Periler İzmir’den şen döndü

Maçın üçüncü çeyreğinde daha iyi oyun ortaya koyan takım, ev sahibi Urla Belediyesi oldu. Urla Belediyesi, üçüncü çeyreğin ilk 4 dakikasında Bursa temsilcisinin sayı bulmasına izin vermezken, üst üste aldığı sayılarla 10 sayılık bir fark elde etti (50-40). Yeşil-beyazlıların farkı azaltma çabasını sert savunmasıyla engelleyen ev sahibi ekip, üçüncü periyodu 59-49 önde tamamladı. Maçın son periyodunun başında Pelin Küccük ile bulduğu 3 sayılıkla yeşil-beyazlılar, yeniden maça tutunmayı başardı. Hande ve Pelin ile durumu 60-60 ile eşitleyen Bursa ekibi, Burcu ile bulduğu üç sayılık ile yeniden öne geçmeyi başardı (63-60). Maçın son bölümlerine alan savunmasını başarıyla uygulayan Büyükşehir Belediyespor, maçı 69-62 kazandı. Bu sonuçla altıncı galibiyetini elde eden Büyükşehir Belediyespor’da Burcu Erbaş ve Hande Kuzu 17 sayı, Pelin Küccük ve Sharon Houston 13 sayı ile galibiyete katkı koydu.

Kadınlar Süper Ligi’ne yükselme adına play-off’ta yer almayı hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, TKBL 11. haftasında Elazığ İl Özel İdare Takımını konuk edecek. 9 Aralık Pazar günü TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13:00’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.