Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

PTT, 15. Uluslararası Föy Yarışması’nda Altın Madalya’nın Sahibi Oldu

Dünya Posta Birliği (Universal Postal Union-UPU) tarafından her yıl gerçekleştirilen Uluslararası Föy Yarışması’na 20’den fazla posta idaresi katılıyor. UPU üyesi ülkelerin posta idarelerinin iştirak ettiği yarışma A, B ve C kategorilerinde düzenleniyor. A kategorisinde yılda 30’dan az, B kategorisinde yılda 30-69 arası, C kategorisinde ise yılda 70’ten fazla pul tedavüle çıkaran posta idareleri yarışıyor. Katılımcıların her birine iki adet pano tahsis ediliyor.

PTT A.Ş., bu yıl 21-24 Eylül 2018 tarihleri arasında 15’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Föy Yarışması’na C kategorisinde katıldı. Şirket, iki panoda 2015-2017 yılları arasında tedavüle çıkarılan filatelik ürünlere ait 32 adet föy sergiledi. PTT A.Ş. yarışma neticesinde 81 puanla birinciliğe ulaşarak ilk kez Altın Madalya ödülünü kazandı. C kategorisinde ikinciliği 78 puanla Romanya elde ederken, üçüncülüğü ise 77 puanla Çin Halk Cumhuriyeti ve Makao paylaştı.

PTT A.Ş., Uluslararası Föy Yarışması’nda daha önce 2014 ve 2016 yıllarında olmak üzere iki kez üçüncülük ödülünün sahibi olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.