banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

PTT Bursa Başmüdürü’nden İNCE ziyaret

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce ile görüşen PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, Necmi İnce kardeşimiz, takip ettiğimiz, Bursa’ya katma değer üretmek için yatırımlar yapan, vatan sevgisi ile dolu bir kardeşimizdir’’ dedi. PTT’nin son günlerde gerçekleştiriği devrim gibi yeniliklerden de bahseden, PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar ‘’ PTT Bursa’da 142 işyeri ile hizmet etmekte.  Bursa merkezimizde ve ilçelerde her türlü hizmeti müşterinin ayağına götürecek şekilde hizmet veriyor. Bunlara ilaveten 3 mobil aracımızda köylere belli bir program çerçevesinde hizmet götürüyor. Bu araçlar 365 gün kesintisiz hizmet veriyor.  Bu hizmetlerimize ilaveten mobil araçlarımızda ATM’lerde var.  Mobil aracımızı konumlandırdığımız yerde, bu ATM’ler sürekli açık vaziyette hizmet veriyor. Bizim Bursa’da ki bütün ATM’lerimiz aynı zamanda ortak ATM. Bu ATM’ler ile diğer bankacılık hizmetlerini de yapabiliyorsunuz.

 Burada son yeniliklerimizden birini söylemem gerekirse, vatandaşımız daha düne kadar EFT işleminin sadece banka aracılığı ile yapıldığını sanıyordu. Oysa şimdi bizim posta çeki hesabından bütün bankalara EFT, para transferi yapılabiliyor. Evde bilgisayarınızın başına oturup sistem üzerinden de bunu yapabiliyorsunuz.  Bizim mobil bankacılığımızda var. Bunu internetten telefonlarınıza da yükleyebiliyorsunuz. Bu yazılım ile telefonunuzdan gönderdiğiniz kargonuzu bile takip edebiliyorsunuz. Muhtelif bankaların kredilerini de emekli maaşı alanlara veriyoruz. Kredileri de bankalardan hızlı çıkartıyoruz.  Vatandaş hizmetlerimizden çok memnun. İhtiyaçları olan kredileri de karşılıyoruz.  Vatandaşlarımız askerlik borçlanmalarını, vergi barışlarını, araçlarının kasko ve sigortalarını PTT’den ödeyebiliyorlar.  DASK yaptırabiliyorlar. Vatandaşımızın artık PTT’ye ulaşması çok kolay.  23 Ekim’de PTT’nin kuruluşunun 178. Yıldönümünü kutlayacağız. O gün 178. Müşterimiz sürpriz hediye kazanacak.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21