banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Ralli Heyecanı İstanbul’da Devam Ediyor

48 araç 96 sporcunun mücadele edeceği ralli 20 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de seremoni startın ardından seyirci özel etabı ile başlayacak. Ekiplerin iki gün boyunca 310 km. boyunca mücadele edecekleri rallinin ilk günü, Ballıca ve Göçbeyli etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından 17:00’den itibaren sona erecek. İkinci güne 21 Ekim Pazar sabahı saat 10.00’da başlayacak olan ekipler, Yeni Darlık ve Esenceli etaplarını ikişer kez geçtikten sonra İTO Powerstage etabının ardından saat 16:30’da İstanbul Park’taki finiş podyumuna ulaşacaklar.
 

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde, 35 yaş üzeri ralli otomobillerinin katılımına açık Türkiye Historic Ralli Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak olan organizasyon, ayrıca Ali Sipahi Ralli Kupası’na da puan verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21