Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

SAADET PARTİSİ BURSA'DAN İNCE MEDYA GRUP'A ZİYARET

Saadet Partisi'nin yeni Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan ve Saadet Partisi  Genel Merkez  Genel İdare Kurulu (G.İ.K) Üyesi Gökhan Gerçek ile birlikte İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Yazar ve Siyasal İletişimçi Necmi İnce'yi makamında ziyaret ettiler. Ayrıca bu ziayrette Saadet Partisi Bursa Basın Sorumlusu Erdoğan Aydın'da eşlik etti.

Bu görüşmede Saadet Partisi'nin yeni Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan ve Saadet Partisi  Genel Merkez  Genel İdare Kurulu (G.İ.K) Üyesi Gökhan Gerçek yerel seçimlerle ilgili faaliyetlerini ve çalışmaları  anllatılar . Bu kapsamda İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Yazar ve Siyasal İletişimçi Necmi İnce'de başta önceki dönem Saadet Partisi Bursa İl Başkanı şimdiki Bursa Milletvekili Mehmet Atmacaya hayırlı olsun diklerini ileterek yeni Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan'a da yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.