Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik BUSİAD Kedi İnce Medya
banner13

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı'nın acı günü

Bugün, sabah namazını eda ettikten sonra kalp krizi geçirerek hayata veda eden İsmail Hakkı Taşkın sevenlerini yasa boğdu.  Saadet Partisinde önemli kademelerde görev yapan İsmail Hakkı Taşkın, il yönetiminde en son Eğitimden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Emekli öğretmen ve işadamı olan İsmail Hakkı Taşkın, 1954 Çaykara doğumlu, evli ve 5 çocuk babasıydı.

 

İki gündür Kestel Devlet Hastanesinde corona virüs nedeniyle yoğun bakımda yatmakta olan Mürsel Kaya ise tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımda corona virüsüne yenik düşerek ahirete intikal etti. Kestel ilçesinde Saadet partisinin çeşitli kademelerde görev yaptı. Bir dönem Anadolu Gençlik Derneğinin Kestel temsilciliği yapan Mürsel Kaya, 2018 yılında Saadet Partisi Kestel ilçe başkanı olarak göreve başlamıştı.

Anahtar Kelimeler:
BursaSaadetTeşkilat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.