Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatından Şehit ve Gaziler derneğine ziyaret

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz, hem Şehit ailelerimizin hem de Gazilerimiz ile yakınlarının milletimizin gönlünde çok değerli bir yerde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanları Metin Şenol, ilgi ve alakaları için de Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz’a üyeleri adına teşekkür ettiler.

Başkan Şenol, İlçe başkanı Kocamaz’a Bursa ili ve ilçelerine gelen Şehit cenazeleri için sabah ve öğlen vakitlerinde Camilerimizden Sala okunmasını istediklerini ve bunla alakalı ilgili kurumlara taleplerini ilettiklerini fakat herhangi bir olumlu yada olumsuz dönüş olmadığını bildirdi.

Dernek Başkanı ve yönetiminin taleplerini dinleyen Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz ülkemizin olduğu gibi bizim de baş tacımızdır. Vatan ve Millet için canlarını veren şehitlerin ve bu uğurda mücadele vermiş olan Gazilerin, Milletin gönlünde daima farklı bir yeri vardır, Şehitlerimiz için Camilerde Sala mutlaka okunmalı ve konu ile alakalı kurumlarla görüşülerek destek vereceğiz. "Tüm Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ederek, Gazilerimize de sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim." dedi. Ziyarette Saadet Partisi'nden İlçe Başkan Yrd. Orhan Kaya, Nuri Keçeli İl Yönetim Kurulu üyesi Selim Adanur da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BursaSaadet PartisiYILDIRIM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.