Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

Saadet Partisi Yıldırım İlçesi Çanakkale Zaferi Anma Etkinliği

İlçe başkanı Av. Abdullah Kocamaz Setbaşında  düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle üzüm hoşafı ve ekmek ikramı edildiğini söyledi.

Ülkenin bu günlere gelmesinde şehitlerin çok büyük katkısının bulunduğunu aktaran Kocamaz, ''Çanakkale’de düşmana karşı mücadele eden askerlerimizin beslenme zorluğuna dikkat çekmek istedik. Bu amaçla Yıldırım'lı hemşehrilerimize Çanakkale Zaferi'nin ve o tarih şuurunun yaşatılması için ecdadımızın o günkü menüsü olan hoşaf ve ekmek dağıttık. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından, vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Tanıtma ve Medya Başkanı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahadır tulgar 2 yıl önce

o günleri en iyi anlamak için o anı yaşamak gerekir. o anı anlamak için yaptıkları etkinlik için saadet partisi yıldırım ilçeye teşekkürler.

Avatar
Süleyman CUMAN 2 yıl önce

SAADET PARTİSİ YILDIRIM İLÇE BAŞKANLIĞININ BÜTÜN BİRİMLERİNİ LADIN KOLLARI KADIN GENÇLİK KOLLARINI ÜST YÖNETİMİNİ GENÇLİK KOLLARINI BU ANLAMLI GÜNÜ MİLLETİMİZE HATIRLATIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR ve ÇALIŞMALARI ve GAYRETLERİNE CİHAT SEBAI VERİLMESİNİ YÜCE ALLAH'tan NİYAZ EDERİM