Öne Çıkanlar bursa KORONAVİRÜS OSMANGAZİ YILDIRIM Hamilelik
banner13

Saadet'ten Kestel çıkarması

İlçe teşkilatımızın hazırladığı program çerçevesinde. "İlçe emniyet müdürü, Kestel STK sivil toplum kuruluşları, iş yeri açılış ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk.

İlçe Başkanımız Mürsel Kaya "İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Kestel ilçe emniyetine yeni atanan, ilçe emniyet müdürü sayın Okan ŞEN müdürümüzü makamında ziyaret ettik.

Milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet partimizin, önce ahlak ve Maneviyat esas alan çalışmaları hakkında emniyet müdürümüze bilgi verdik.

Emniyet Müdürü Okan ŞEN beyde aziz milletimizin göz bebeği polis teşkilatlarımız çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Ahlak ve maneviyattan uzaklaşan ailelerde aile bütünlüğünün bozulduğunu, dağılan ailelerde geleceğimiz olan çocuklarımızın uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklara daha fazla bulaştığını ifade” etti.

Özacar ve ekibi daha sonra Kestel engelliler derneği ziyaret etti.

Özacar, Kongre sonrası oluşan yeni yönetimi tebrik ederek Başkan Yusuf AKYOL ve yönetimine başarılar diledi. Başkan Yusuf AKYOL çalıştığı son iş gününde geçirdiği elim iş kazası münasebeti ile engelliler kervanına katılmış, birçok engelli vatandaşımız gibi engelleri aşmayı başaran bir şahsiyet olduğunu dile getirdi.

Başkan Akyol’da “Kestel’de yaşayan engelli vatandaşlarımızın günlük hayatını idame etmek isteyen engellilerin karşılaşabilecekleri engelleri kaldırmak için çalıştıklarını” ifade etti

Özacar burada yaptığı açıklamada “Milli Görüş hareketi, Bünyesinde faaliyet gösteren elli'ye yakın STK'larla dünyanın en güçlü Halk hareketidir.

ERBAKAN Hocamızın, liderliğinde tüm insanlığın saadeti için başlatılan milli görüş hareketi ile kurulmasında öncülük ettiği onlarca STK'larla haklarını bilen bilinçli ve üreten toplumlar oluşturmak. MİLLİ GÖRÜŞÜN siyasi kanadı olan SAADET partisi ile yaşanabilir Türkiye, hakka dayalı yeni bir dünya kurmayı hedeflenmişti. Bizlere düşen milletimizin mal emniyeti can emniyeti fikir hürriyetinin tehdit altında olduğu bu süreci tersine çevirerek, herkesin hakkı olan fikir Hürriyeti, kaynakların adil paylaşımı, güçlü aile bağlarının yeniden oluşmasını sağlamaktır” dedi.

Özacar ve ekibi daha sonra Kestel ilçesinde sağlık hizmet vermeye başlayan eda gündüz eczanesinin açılışına katıldı.

Özacar yaptığı açıklamada "Eczacılar yaşadığı toplumların şifacı elleri, gönüllülük esasına dayanan ücretsiz sağlık danışmanlarımızdır. Özellikle gece nöbetlerinde, eczacılarımızın güvenliğini sağlamak, başta emniyet teşkilatımız olmak üzere hepimize sorumluluk yüklemektedir” dedi.

Özacar daha sonra Esnaf ziyaretinde bulundu.

Özacar yaptığımız esnaf ziyaretlerinde, esnafa bir dokun bin ah işittiklerini dile getirdi. Esnafın "Ağır vergi yükü, kira, elektrik, vb. giderlere direnmeye çalışan çalıştığını, son yıllarda her köşe başına açılan kontrolsüz AVM'lere karşı ayakta kalmaları mümkün olmadığını söyledi.

Öacar yaptığı açıklamada "İşsizliğin bu kadar yüksek olduğu ülkemizde, küçük esnafımız kepenkleri kapatmak zorunda katılırsa, yeni işsizler olacağı gibi "kökü dışarda AVM’lerin süslü raflarındaki yabancı marka ürünleri alacak adam bulamazlar. İdarecilerimize hatırlatmak muhalefet görevimizdir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaSaadet PartisiKestel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.