Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

SAADET YILDIRIM ERBAKAN'I ANIYOR

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için anma etkinliği düzenliyor.

 

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan etkinlik 25 Şubat Perşembe günü Bursa Yıldırım Beyazıt Camii'nde akşam Namazına müteakip gerçekleşecek. Etkinlik ile ilgili bilgiler veren Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Kaya, ‘’Ömrünü bütün İnsanların adil bir düzende yaşaması, yeni ve adil bir dünyanın kurulması için feda etmiş olan bir dünya lideri için yapıyoruz. Erbakan hocamız için ne yapsak az bütün engellemelere darbelere rağmen malı ile canı ile mazlumlar için gece gündüz durmadan yorulmadan çalıştı. 

 

Hocamız siyasetin ve ülkemizin hocası idi. Ülkemiz onun Başbakan Yardımcılığı ve 54. Hükümette Başbakanlık yaptığı dönemde çok şeyler kazandı. Bizler Erbakan Hocamızın talebeleri olarak kendisinden razıyız ve gece gündüz tüm insanlığın refahı için çalıştığına şahidiz. Allah kendisinden razı olsun. 25 Şubat Perşembe günü Yıldırım Beyazıt Camii’nde düzenleyeceğimiz (öncesinde okunan hatimlerin) duaları ile anma programına Erbakan hocamıza gönül vermiş tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21