Öne Çıkanlar Tofaş Alo 174 Gıda Hattına açıldığından bu yana Bursadan 25 bin 911 başvuru Gençler Yankı Btü

SAADET YILDIRIM İLÇE BAŞKANI KAR YAĞDI KUŞLAR AÇ KALMASIN

Hayvanların beslenmesi için yem seferberliği başlatan Saadet partililer, kuşların beslenmesi için doğaya kış boyunca yem bırakacaklarını söyledi.

Saadet partisi Yıldırım İlçe Başkanı Av. Abdullah Kocamaz, “Dağlara buğdaylar serpin ‘Müslüman ülkede kuşlar aç’ demesinler” diyen Hz Ömer (r.a.) eu emri vazife edinerek kuşların beslenmesi için doğaya kuş yaşam alanlarına yem bıraktık. Kış koşulları dolayısıyla bu günlerde böyle bir anlayışı parti olarak kendimize düstur edinerek Allah rızası için bu uygulamayı gerçekleştirdik. Hayvanların yiyeceğe erişiminin kısıtlandığı bu hava koşullarında hayvanlar için ilçemizin farklı noktalarına yiyecek bıraktık. Yıldırım İlçe Teşkilâtı olarak uygulamamız kış ayı boyunca devam edecek.” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.