Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

‘SAHADAN KOPMAYACAĞIZ’

‘Sensiz Olmaz Yıldırım’ sloganıyla çıktığı başkanlık yarışında Yıldırımlıların teveccühleriyle göreve gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, saha çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Her Cuma günü farklı bir mahallede vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kazım Karabekir Mahallesi Kuba Camii’nde kılınan Cuma namazından ardından AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile Vişne Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek hayırlı kazançlar diledi. Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yılmaz, mahallelilerin talep ve önerilerini bizzat dinledi ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Sahadan kopmadan vatandaşlarla iç içe olarak, şehrin nabzını doğrudan ölçüp etkili bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, “Yıldırım’ın ve vatandaşlarımızın taleplerini ve beklentilerini öğrenmenin en doğru yolu saha çalışması gerçekleştirmek. Sokakta elini sıktığımız hemşehrilerimiz, talebini veya varsa şikayetini doğrudan iletiyor. Bizler de uygun ve yerine getirilmesi mümkün olan her türlü talebi zaman kaybetmeden gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın mutluluğu ile gönül belediyeciliği örnekleri sergiliyoruz. Bizler gönüller yapmaya, gönüller kazanmaya geldik. Yıldırım’da yaşayan tüm halkımızla, esnafımızla, sanayicimizle, öğrencilerimizle, çocuklarımızla, yaşlılarımızla, kadınlarımızla, engellilerimizle gönül köprüleri inşa ediyoruz. Hemşehrilerimizin bizlere olan yakınlığı, gösterdikleri teveccüh çalışma arzumuzu, enerjimizi kat be kar arttırıyor. Bu vesile ile tüm esnafımıza bereketli kazançlar dilerken, yaklaşan Ramazan Bayramı’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21