Öne Çıkanlar ASGARİ Hamilelik İhsaniye HİPERAKTİF yakalandı
banner13

Şahin Sevinç Arif Tak'a istifa çağrısında bulundu!

Şahin Sevinç, "Yeter artık esnafa yük olmayı bırak. Esnafın dertleriyle ilgilenmekten öte, tribüne oynamayı her devrin iktidarına yaranmayı kendine ödev görev sayan Arif Tak'ın; son dönemde de esnaftan uzak esnafın dertlerinden uzak politika sergilemeye devam etmesini kınıyorum. Tak, esnafa sormadan sorunlarını dinlemeden bir takım kurumlarda poz verip sorunlara çözüm üretmiş gibi caka satıyor" dedi.

Sevinç, esnafın zor günler geçirdiğini pansuman tedbirlerden ziyade ayağı yere basan ciddi tutarlı desteklere tedbirlere ihtiyaç duyulduğunu belirterek Tak'ı; esnaf diye bir derdi olmadığı gerekçesiyle istifaya davet etti.

Sevinç, şunları kaydetti:

"Esnaf odası başkanı olarak sorunları belirtmeyip çözüm önerisi sunmuyorsan sen sorunun bir parçasısın demektir. Sorunlar yerel yöneticilerle süslü pozlar vermekle çözülmüyor Sorunlar yerel ve merkezi yönetime sorunları ve çözüm yollarını sunmak takip ederek çözüme kavuşturmakla olur. BESOB'da saltanat kurup sorunların bir parçası olmayı bırak ve artık yeter esnafa yük olma. 5 asgari ücret maaş al, tüm masrafları odadan karşıla ne ala memleket esnafın can derdinde olması tabii ki umurunda olmaz. Yerel ve merkezi idareler sorunları bilmeyebilir, farkına varmayabilir de bunları hatırlatacak, mensubiyetini taşıdığı esnaf kitlesinin taleplerini iletecek makamın başında statükocu bir Arif Tak'tan bir şeyler beklemek göle maya atıp tutmasını beklemektir."

Anahtar Kelimeler:
Besobşahin SevinçArif Tak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.