Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

SAKATLAR DERNEĞİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Sakatlar derneği Orhangazi şube başkanı Emrullah Akçay ilçemize yeni atanan emniyet müdürümüzden engellilerin trafikte yaşadıkları hatalı park ve engelliler için ayrılan park yerlerine park eden sağlıklı sürücülerden dolayı yaşadıkları sorunları aktararak önlem alınması konusunda yardım istedi.

 Sakatlar derneği yönetiminin Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren emniyet müdürü Erdoğan, ilçemizdeki engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını ve engellilerin sosyal alanlara çıkmaları konusunda  trafikte yaşadıkları sıkıntılar olduğunda kendilerine haber verilmesini istedi

Emniyet müdürü Halis Erdoğan ,LÜTFEN SAKATLAR DERNEĞİ ÖNÜNE PARK ETMEYİN

sakatlar derneği önüne  emniyet olarak uyarı levhaları astıklarını dile getirerek orası engellilerin en fazla girip çıktıkları yer ve oraya gelen engellilerin araçlarını park etmesini engelleyen olursa gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi. Herkesin bu toplumda yaşayan engellilere saygı göstermesini ve araçların park ederken uyarı levhalarına dikkat etmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.