Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

SAMET’İN İNOVASYON DÜNYASI ÇİN’E DAMGASINI VURDU

İnovasyon odaklı yaklaşımı estetik tasarımla buluşturan ürünleriyle dünyanın önde gelen mobilya aksesuar markalarından olan SAMET, İnovasyon Dünyasını 28-31 Mart tarihleri arasında Çin’de düzenlenlen CIFM / Interzum Guangzhou 2019’da uluslararası mobilya sektörünün beğenisine sundu. Asya’nın en büyük mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olan, 35 ülke ve bölgeden 1509 firmayı yaklaşık 90 bin ziyaretçiyle bir araya getiren Interzum, SAMET’in ilk kez Uzakdoğu pazarına tanıtım gerçekleştirdiği etkinlik olarak özel bir anlam da taşıyor.

Menteşe sistemleri, çekmece sistemleri, kalkar kapak sistemleri ve bağlantı aksesuarlarını kapsayan ürün gamıyla mobilyalara hayat veren SAMET, özellikle çekmece sistemlerinin sunduğu yaratıcılık ve şaşırtıcı kullanıcı deneyimiyle, dünyanın dört bir yanında gelen Interzum ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Çekmece sistemlerinde fonksiyonel zarifliği temsil eden Smart Flow ve Alpha Box, kalkar kapaklarda hacim ve kullanım avantajı sağlayan D-Lite Lift ve menteşe çözümlerinde sessiz ve kusursuz harekete imza atan Master Yavaşlatıcılı Menteşe öne çıkan ürünler oldu.

SAMET Hakkında

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET A.Ş., 1973 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 3000'i aşkın ürün çeşidi ve 46 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar sektöründe öncülüğünü korumaktadır.

SAMET A.Ş., 32.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 80.500 m²’lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 930 çalışana sahiptir. SAMET AR-GE Enstitüsü 130 kişilik mühendis kadrosu ile inovasyon ve tasarım odaklı üretim yöntemleri geliştirerek sektöre yön vermektedir. İç pazarda 500'ü aşkın aktif bayi, A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 100’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş., Türkiye’de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük oyuncuları arasında yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.