Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

SARGIN ESNAFLARIN BELEDİYE’DEN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Haftada bir kaç günü mesaisini esnaflara ayırıp, onları dinleyerek başlayan Başkan Sargın beraberindeki Zabıta Müdürü Metin Karanfil ve AK Parti İznik Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkan ile esnafları ziyaret ederek, belediyeden ve merkezi hükumete olan taleplerini dinledi.

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın ”Mesaimizin ve zamanımızın büyük bir bölümünü ilçemizin bel kemiği olan esnaflarımıza ayırıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde ilgili arkadaşlarımız ile birlikte esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinliyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İznik’i yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İznik’i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Başkan Sargın ziyaretlerinde esnafların çay ikramını da geri çevirmeyerek, onlarla hasbihal etti. Esnaflar ziyaretlerden duyduğu memnuniyet dolaysıyla Belediye Başkanı Osman Sargın’a teşekkür ederek, İznik’in tarihinde görmediği yatırımlara bu dönem kavuştuğunu dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.