Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

ŞEHİT SİNAN ATEŞ'E YAPILAN VEFASIZLIĞA HALİT GÖKHAN GÜL İSYAN EDEREK İSTİFA ETTİ!

Bu olaylardan sonra Turan Teskilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül'ün Şehit Sinan Ateş 'in cenaze programına ne yerel,nede genel MHP'den siyasetçi olarak  kimsenin gelmemesine ve çelenk bile göndermesine isyan etti.

Bundan önceki dönem MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı ve 35 yıllık MHP üyesi  olduğunu açıklayan Halit Gökhan Gül'ün bu yaşanan vefasızlık ve yaşanan olaylardan dolayı binlerce  kişinin maalesef partisinden istifa ettiklerini açıkladı.

Bu açıklama sonrası yine Eski Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Cahit Özdemir 'de binlerce istafa eden kişilerden birisi olduğunu sosyal medyadan açıkladı. Sosyal medyadaki açıklamasında "Ülkücü olarak yaşayıp,ülkücü ölmenin onuruna talibiz.Geri kalan ne varsa sizin olsun.." açıklamasında bulundu.

Bu yaşanan olaylardan sonra MHP Bursa İl Başkanlığı ve MHP Genel Merkezî nasıl bir açıklama yapacağı da merak konusu.Ayrıca yine Ak Parti ve Büyük Birlik Partisin'den bu yaşanan olaylardan sonra yerelden ve genel merkezlerden siyasetçilerden  menfur saldırı ile ilgili açıklama gelmemesi de vatandaşlardan çok tepki çekmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel batu 6 ay önce

Halit Gökhan gül dolandırıcı suç örgütünün başı olabilir mi ?

Suat sırrı aydın ve ekibi ile işbirliği yapıyor mu ?

Avatar
Hüseyin bayram 3 ay önce

Halit Gökhan gül Suat sırrı Aydın'ın pisliklerini ve dolandırıcı dosyalarini temizliyor mu ?