Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Şehr-İ Ramazan Etkinliklerinde Duygu Dolu Anlar
Bursa’da gerçekleştirilen ’Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, Merinos Park’ta tüm coşkusuyla devam ediyor. Konser veren usta sanatçılar Aykut Kuşkaya ve Sedat Uçan, ’15 Temmuz Marşı’ eseriyle vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen ’Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, iftar sonrası Merinos Parkı’nda bir araya gelen vatandaşların ramazan akşamlarına huzur katıyor. Parkta kurulan açık namazgahta İstanbul Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Metin Çakar’ın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazının ardından vatandaşlar gösteri ve yarışmaları ilgiyle izledi.

Selçuk Salih Başhan ve Gökberk Gültekin’in sahnelediği ’Kavuklu ve Kıvırcık’ programında ’Bremen Mızıkacıları’ masalı canlandırıldı. Sahne alan sanatçılar Aykut Kuşkaya ile Sedat Uçan ise ’15 Temmuz Marşı’ ile duygu dolu anlara imza attı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.